Swe Eng

Volontärresor, Internationella program med Travel to Teach

Arbeta som lärare i Kambodja, jobba på ett barnhem i Nepal, studera spanska i Mexiko, undervisa i engelska på Bali. Detta är några av de saker du kan göra som volontär med Travel to Teach.

Att resa och arbeta som volontär innebär att du hjälper till i ett land som har färre resurser än vi har i västerlandet. Samtidigt ger en volontärresa en så mycket rikare upplevelse av land och kultur än du kan få som ren turist.

Vad är Travel to Teach?

Travel to Teach arrangerar volontärarbete : Thailand, Laos, Kambodja, Vietnam, Indonesien (Bali) i sydostasien. Indien, Nepal och Kina i Asien och Mexiko, El Salvador och Equador (Galapagosöarna ) i Latidamerika. T2T har sitt säte i Thailand vilket gör att vi kan vara väsentligt billigare än organisationer som utgår från Europa eller USA.

Våra mål är att:

1. Anordna långsiktigt värdefulla uppgifter i våra värdländer.
2. Erbjuda genuina upplevelser av en annan kultur till en kostnad de flesta kan ha råd med.

Varför välja Travel to Teach?

Vi är en liten organisation skapad av volontärer. Alla som arbetar med oss är antingen volontärer som valt att stanna kvar och bidra till organisationens utveckling eller studenter som finansierar sina studier genom deltidsarbete for T2T. Detta gör att vi kan hålla låga kostnader samtidigt som vi har en väldigt personalintensiv organisaiton.

Hur finansieras Travel to Teach

Travel to Teach finansieras uteslutande med avgifterna från våra volontärer. Vi är noga med att vara helt oberoende av all extern hjälp. Vi ar politiskt och religiöst helt obundna.

Vad erbjuder Travel to Teach

Att jobba hos oss är ett mellanting mellan att backpacka och att volontärarbeta.

Travel to Teach har volontärer från ett flertal länder främst England, USA, Holland, Canada, Australien, Schweiz, Tyskland och Sverige.
En volontärresa med oss innebär att du kommer att bo, umgås och arbeta i en sannt internationell miljö.

Det du får ut av en volontärresa med oss här är:

» Du lär dig hantera ovana situationer.
» Du får erfarenthet av att arbeta i en internationell miljö.
» Du kommer i kontakt med en annan kultur.
» Du kommer att lära dig om dig själv och dina egna reaktioner.
» Du kommer att få minnen och vänner för livet.
» Du kommer att ha gjort något väsentligt för andra under tiden.