Swe Eng

Travel to Teach, Betaalbaar Internationaal Vrijwilligerswerk

Wie zijn wij?

Travel to Teach is een internationale organisatie, gevestigd in o.a. Thailand, die zich bezighoudt met het aanbieden van betaalbaar vrijwilligerswerk. Zo kun je bij ons Engels, of computerles geven, je bezighouden met natuurbehoud en ecotoerisme of andere taken vervullen om de plaatselijke gemeenschap van het gastland te helpen met hun ontwikkeling.

Het doel van Travel to Teach:

1. Het aanbieden van waardig werkgelegenheid voor onze vrijwilligers.
2. Waarborgen dat vrijwilligers authentieke ervaringen opdoen van verschillende culturen voor een prijs die de meeste mensen zich kunnen veroorloven.
3. Het steunen van armere delen van de wereld door les te geven in regionen waar er te weinig aandacht wordt gegeven aan het belang voor de toekomst door middel van goede educatie.

Waarom kiezen voor T2T?

Wij geloven dat onze programma’s uniek zijn vergeleken met andere. Zo bieden wij een dienst aan die persoonlijk, transparant, kostenefficiënt en flexibel is.
Ontdek hoe wij verschillen van de andere vrijwilligersorganisaties.

Hoe wordt T2T gefinancieerd?

T2T wordt niet extern gefinancieerd, onze vrijwilligers betalen voor hun verblijfplaats waardoor wij de mogelijkheid hebben om programma’s in onze gastlanden verder te kunnen ontwikkelen. Voor de rest zijn wij religieus, politiek en ook in andere aspecten onafhankelijk.

Wat wij u kunnen bieden:

Iets tussen toerisme,backpacking en vrijwilligerswerk in.

De voordelen van het doen van vrijwilligerswerk samen met T2T zijn o.a.:


  • Het om leren gaan met onverwachte situaties.
  • Hoe te werken binnen een andere cultuur.
  • Je dichter bij de mensen te brengen van het land dat je bezoekt
  • Je veel te weten laten komen over jezelf terwijl je leert van en over anderen.
  • Dat je prachtige herinneringen zult krijgen en deze zal koesteren evenals de vrienden die je voor het leven maakt.
  • Weten dat je tijdens dit proces een waardevol verschil zal brengen in het leven van anderen, die daardoor hun verdere leven vol vertrouwen tegemoet zullen kunnen zien.
 Photo Marleen, The Netherlands
After 3 months I look back to a great, interesting and meaningfully period in Namsom. Namsom provided me with a great opportunity to really experience the Thai way of life...
Read Marleen's Volunteer Story